• idioma

  • Girish Karnad - Filmografía

    (English) Shivaay (2016)

    Girish Karnad

    (English) 24 (2016)

    Girish Karnad

    (English) Samrat and Co. (2014)

    Girish Karnad

    (English) Mugamoodi (2012)

    Girish Karnad

    (English) Ek Tha Tiger (2012)

    Girish Karnad

    (English) Kempe Gowda (2011)

    Girish Karnad

    (English) Aashayein (2010)

    Girish Karnad

    (English) 8 x 10 Tasveer (2009)

    Girish Karnad

    (English) Dor (2006)

    Girish Karnad

    Iqbal (2005)

    Girish Karnad

    (English) Hey Ram (2000)

    Girish Karnad

    (English) Pukar (2000)

    Girish Karnad

    (English) Minsaara Kanavu (1997)

    Girish Karnad

    (English) Meri Jung (1985)

    Girish Karnad

    (English) Night’s End (1975)

    Girish Karnad

    (English) Manthan (1976)

    Girish Karnad
    ?>